Wie zijn wij?

Wij zijn Dennis en Patricia de gezichten achter Blackhout.

Dennis is de timmerman en de maker van de Blackhout producten.  In zijn werkplaats is hij heel wat uurtjes te vinden. Patricia werkt achter de schermen en verwerkt alle bestellingen. Ze is creatief en ontwerpt de creaties zodat Dennis ze kan uitwerken. Wij vullen elkaar dus goed aan en zijn erg trots op onze webwinkel. 

Onze webwinkel is een uit de hand gelopen hobby, we hebben allebei een vaste baan naast onze webwinkel.

Hierdoor kan het soms iets langer duren voordat we jullie vragen kunnen beantwoorden, maar we doen ons best om dit zo snel mogelijk te doen.

Ook de mobiele telefoon kunnen wij niet altijd opnemen, maar als u een bericht inspreekt bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Openingstijden: 

Wij zijn alleen open op afspraak op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Heb je een vraag of wil je een product in het ‘echt’ 

zien dan is dat geen probleem.

Wij maken graag een afspraak met u en helpen u graag!

Persoonlijke cadeaus

Blackhout staat bekend om het maken van u cadeau of product op maat. Geheel naar u eigen wensen en ideeën maken wij graag een product voor u. We denken graag met u mee om samen tot een mooi product of cadeau te komen.

Persoonlijke cadeaus
Blackhout maakt graag persoonlijke cadeaus voor hem of haar, voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Ieder cadeau wordt speciaal met de hand gemaakt voor diegene die jij verrast. Zo maken wij voor unieke en leukste cadeau om te geven.

   

Zoekt u een speciaal cadeau voor een geboorte van een baby?

Dan hebben wij u veel te bieden. Geboortekratjes, geboorteborden, kinderstoeltjes, groeimeters en speelgoedkisten. Op al deze producten kunt u aangeven welke tekst u op uw product wilt hebben. Bijvoorbeeld naam, geboortedatum, geboorteplaats en tijd. Ook kunnen wij een afbeelding op u cadeau maken ahv het geboortekaartje.           Zo krijgt u een uniek en persoonlijk cadeau.

Extra snelle levering is mogelijk in overleg 2 a 3 dagen.

Zakelijke pakketten:

Speciaal voor bedrijven maken wij zakelijke relatiegeschenken en (kerst)pakketten.

De pakketten kunnen wij aanbieden in bijvoorbeeld onze unieke houten kratjes voorzien van u bedrijfsnaam en/of logo

Op onze houten tekstborden of houten kratjes kunnen wij een tekst naar keuze maken, denkend aan u bedrijfslogo of slogan.

Ook als een van u medewerkers 12,5 jaar bij de zaak is of met pensioen gaat hebben wij passende cadeautjes.