Geboortecadeaus

Zoekt u een speciaal cadeau voor een geboorte van een baby? Dan hebben wij u veel te bieden. Geboortekratjes, geboorteborden, kinderstoeltjes, groeimeters en speelgoedkisten. Op al deze producten kunt u aangeven welke tekst u op uw product wilt hebben. Bijvoorbeeld naam, geboortedatum, geboorteplaats en tijd. Ook kunnen wij een afbeelding op u cadeau maken ahv het geboortekaartje. Zo krijgt u een uniek en persoonlijk cadeau. Extra snelle levering is mogelijk in overleg 2 a 3 dagen.


Kinderstoeltje

Een kinderstoeltje is een leuk cadeau om te geven bij een geboorte of een verjaardag. Wij maken de kinderstoeltjes zelf zodat u ze in elke gewenste kleur kan bestellen. Op het stoeltje verven wij de naam van het kind en kunnen wij een afbeelding verven bijvoorbeeld aan het hand van het geboortekaartje.

De kinderstoeltjes zijn te bestellen vanaf €40,00

   

Houten (herrinnerings) kisten:

Wil jij al jouw mooie herinneringen netjes bewaren? In deze prachtige houten kist met persoonlijke tekst en afbeelding kun je al je herinneringen bewaren. Een mooi cadeau om te geven bij een geboorte. Ook kun je de herrinneringskist aan iemand die een dierbare moet missen. 

    

Geboorteborden
De geboorteborden zijn een leuk cadeau om te geven bij een geboorte. Wij verwerken de gegeven van het geboortekaartje in het geboortebord. Zo komen de naam, geboortedatum, lengte en gewicht op het geboortebord te staan. Ook kunnen wij een afbeelding aan he hand van het kaartje verwerken op het geboortebord.

De geboorteborden zijn te bestellen vanaf €24,95.

Blokkentoren
Nieuw bij Blackhout zijn de blokkentoren. Een leuk en origineel cadeau om te geven bij een geboorte. Ook op de blokken worden de gegevens van het geboortekaartje verwerkt.

De blokkentorens zijn te bestellen vanaf €5,95 per blok, zo kunt u zelf het gewenste bedrag van u cadeau bepalen.

 

Groeimeters:

Hoe leuk is het om bij een geboorte een persoonlijke groeimeter te geven. We maken de groeimeters in de sfeer van het geboortekaartje.

De groeimeters zijn te bestellen vanaf €29,95

   

Houten spaarpotten:

Ook nieuw bij Blackhout zijn de houten spaarpotten met naam of in de sfeer van het geboortekaartje.

De spaarpotten zijn te verkrijgen vanaf €12,50

 

Houten kratjes:

Onze vertrouwde houten kratjes worden ook veel gegeven als geboorte cadeau. Ook hier van maken wij graag weer een persoonlijk en origineel cadeau voor u. U kunt zelf aangeven welke tekst en/of afbeelding u op het houten kratje wilt hebben. Dit kan zijn de naam, geboortedatum en evt een afbeelding van het geboortekaartje.

De geboortekratjes zijn te verkrijgen vanaf €24.95