Speciaal op maat gemaakt

Blackhout staat bekend om het maken van u cadeau of product op maat. Geheel naar u eigen wensen en ideeën maken wij graag een product voor u. We denken graag met u mee om samen tot een mooi product of cadeau te komen.

Persoonlijke cadeaus
Blackhout maakt graag persoonlijke cadeaus voor hem of haar, voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Ieder cadeau wordt speciaal met de hand gemaakt voor diegene die jij verrast. Zo maken wij voor unieke en leukste cadeau om te geven.

Geboortecadeaus
Zoekt u een speciaal cadeau voor een geboorte van een baby? Dan hebben wij u veel te bieden. Geboortekratjes, geboorteborden kinderstoeltjes, groeimeters en speelgoedkisten. Op al deze producten kunt u aangeven welke tekst u op uw product wilt hebben. Bijvoorbeeld naam, geboortedatum, geboorteplaats en tijd. Extra snelle levering is mogelijk in overleg 2 a 3 dagen.

          

Huwelijkscadeaus
Ook voor bruiloften en jubileums maken wij unieke en persoonlijke cadeaus. Met bijvoorbeeld de trouwkaart, de datum en de namen als basis. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee om samen een uniek cadeau te maken.

 

Houten kratjes
We maken stoere houten kratjes die u voor veel verschillende doeleinde kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor op de fiets, voor het etaleren van producten in u etalage, het opbergen van spullen of voor het geven van persoonlijk cadeau. We kunnen de kratjes in elke gewenste kleur en maat maken. Ook kunt u een persoonlijke tekst naar keuze laten ingraveren, wat u cadeau nog persoonlijker maakt.

Naambordjes
Wij maken houten naambordjes en nummerbordjes op bestelling. Hieronder ziet u enkele voorbeelden, maar heeft u net andere wensen kan dan natuurlijk ook.

Relatiegeschenken en (kerst)pakketten
Speciaal voor bedrijven maken wij persoonlijke relatiegeschenken en (kerst)pakketten. De pakketten kunnen wij aanbieden in bijvoorbeeld onze houten kratjes voorzien van u bedrijfsnaam en/of logo.